Visuele inspectie

Ideaal Instructies is de totaaloplossing voor het complete veiligheidspakket. Wij bieden een compleet aanbod voor advies, aanschaf, training, onderhoud en inspecties. Om u kennis te laten maken met onze manier van werken bieden wij u een GRATIS visuele inspectie aan voor uw veiligheidspakket. 

Tijdens de visuele inspectie scannen wij de volgende punten:

Het stappenplan

Inspectie

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat uw veiligheidspakket goed functioneert. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Een goed werkend veiligheidspakket is het belangrijkste als elke seconde telt. Tijdens de inspectie scannen wij de bovenstaande punten visueel. Wij kijken of alles (indien nodig) aanwezig is en of het op de juiste manier geplaatst en zichtbaar is. Daarnaast inspecteren wij de vluchtwegen en brengen eventuele risico's in kaart. 

Bevindingen

Omdat ieder bedrijfspand uniek is, komen wij langs om de huidige situatie te beoordelen. Op basis van de visuele inspectie van uw veiligheidspakket zetten wij alle bevindingen op een rij.  Zo kunnen wij een gedegen advies geven dat past op uw situatie.

Advies

Door onze brede ervaring realiseren we een betrouwbaar advies dat perfect aansluit op uw situatie. Met dit advies kunnen wij, indien gewenst en in overleg, een goed veiligheidspakket realiseren dat in een noodsituatie hét verschil kan maken.

Vraag gelijk vrijblijvend de gratis inspectie aan via: