Cursussen bij Ideaal Instructies

In een cursus bij Ideaal Instructies leer je hoe je eerste hulp verleent in verschillende situaties en bij kleine en grote letsels. Door het aanleren van kennis en oefenen van vaardigheden te combineren en krijg je het zelfvertrouwen om iemand in nood te helpen. In geval van nood is het cruciaal dat je de juiste behandeling toepast. Met een training van Ideaal Instructies maak jij het verschil als iedere seconde telt.


EHBO

Een EHBO-cursus is enorm belangrijk voor iedereen. Leer hoe je verschillende verwondingen behandelt en hoe je als hulpverlener in actie komt wanneer iemand hulp nodig heeft. Ook voor professionals is EHBO-cursus zeer geschikt. Leer de juiste vaardigheden en maak het verschil.

Cursus Cursus duur Prijs *
EHBO basis 16 uren € 250,-
EHBO herhaling 8 uren € 80,-

BHV basis en herhaling

Om als bedrijf te voldoen aan de Arbowet, zijn gecertificeerde BHV'ers verplicht.  Ideaal Instructies biedt u de mogelijkheid deze certificering  te behalen tijdens de incompanytraining (basis & herhaling). Daarnaast hebben wij diverse locaties waar deze BHV trainingen mogelijk zijn tegen zeer scherpe prijzen. De trainingen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs met jarenlange ervaring in de hulpverlening. Wij zijn bekend met alle veiligheidsmiddelen, sterker nog wij leveren, onderhouden en installeren deze door heel Nederland. 

Cursus Cursus duur Prijs *
BHV basis 6 uren € 110,-
BHV Herhaling 4 uren € 95,-

EHBO aan kinderen

Wanneer je regelmatig met kinderen te maken hebt, moet je EHBO-kennis hebben specifiek voor de allerkleinsten. Ook als je beroepsmatig met kinderen werkt is een cursus kinder-EHBO essentieel. In een EHBO-cursus voor baby’s en kinderen leer je welke letsels veel voorkomen bij kinderen en hoe je deze behandelt.

Cursus Cursus duur Prijs *
Eerste Hulp Aan Kinderen basis 6 uren € 60,-
Eerste Hulp Aan Kinderen herhaling 3 uren € 50,-
Workshop Eerste Hulp Aan Kinderen 2,5 uren € 20,-

Wandelletsel

In deze praktische cursus leer je stap voor stap hoe je wandelblaren behandelt. Met behulp van veel verschillende materialen leer je hoe je de diverse blaren het beste kunt verbinden. We gaan heel veel oefenen, want een niet perfect goed aangelegd verband levert nieuw letsel op. Ook leer je alles over de eerste hulp bij kneuzingen, verstuiking of bij een eenvoudige uitwendige wond. En wat je moet doen als een wandelaar kramp krijgt of last heeft van de warmte. Natuurlijk staan we ook stil bij preventie.

Cursus Cursus duur Prijs *
Wandelletsel 5 uren € 80,-

Reanimatie

Wanneer je meemaakt dat iemand een hartstilstand krijgt, moet je direct in actie komen. Elke minuut dat er geen hulp wordt geboden, daalt de overlevingskans van het slachtoffer met 10%. Tijdens een reanimatiecursus leer je hoe je moet reanimeren en hoe je een AED gebruikt. Ook krijg je uitleg over hoe je een hartstilstand herkent en hoe je hulpdiensten inschakelt.

Cursus Cursus duur Prijs *
Reanimatie 2,5 uren € 27,50

Sportletsel

Een onschuldige sportblessure kan door een verkeerde behandeling resulteren in langdurige of ernstige klachten. Daarom moet je bij het begeleiden van sporters weten wat je moet doen bij blessures en sportletsels. Leer in korte tijd specifieke vaardigheden voor de juiste behandeling.

Cursus Cursus duur Prijs *
Sportletsel 6 uren € 80,-

* Prijzen zijn exclusief btw en cursusboek

Ideaal Instructies is een erkende opleider door onder andere: