• Volledige ontzorging
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijke service
  • Uitgebreid assortiment
Home » Periodiek onderhoud

Periodieke controles

Onderhoud verbanddozen

Verbandkoffer controle

Een ongeluk is zo gebeurd. Een complete verbanddoos kan levens redden. Is uw verbanddoos klaar voor gebruik? 

Ideaal instructies komt jaarlijks langs om verbanddozen te controleren op houdbaarheid en volledigheid. Uw verbanddoos ontvangt een certificatiesticker met jaartal. Persoonlijk en professioneel. Dat getuigen al onze klanten jaar na jaar.

Onderhoud AED

AED controle

Elke seconde telt...

In geval van nood wilt u er zeker van zijn dat een AED goed functioneert. Periodiek onderhoud en tijdige vervanging van onderdelen is daarom noodzakelijk. In een noodsituatie kan dit het verschil maken tussen leven en dood. Een goed werkende AED is het belangrijkste als elke seconde telt...

Onderhoud brandblusser

Brandblusser controle

Onderhoud van uw brandblussers is noodzakelijk en verplicht! Wat kan er precies misgaan als uw brandblussers niet wordt onderhouden? Er kan drukverlies optreden en de binnenkant van het blusapparaat van de blusser kan gaan roesten of corroderen door de vloeistof die aanwezig is. De naden van de body kunnen zelfs verzwakken door de druk in de brandblusser. Wat een klein brandongeluk had kunnen zijn, kan een catastrofe worden als de brandblusser niet op het juiste moment werkt.

Onderhoud noodverlichting

Onderhoud aan noodverlichting is essentieel voor een goede werking en bovendien wettelijk verplicht. Je dient het systeem jaarlijks te laten controleren, zodat je daar bij calamiteiten volledig op kunt vertrouwen. We zorgen voor onderhoud van noodverlichting. Op die manier voldoe je netjes aan de verplichtingen en zorg je bovendien voor een betrouwbare en veilige organisatie. Daardoor voorkom je dat de noodverlichting onverwacht niet werkt tijdens calamiteiten.