Ideaal Instructies

Ideaal Instructies is dé onderneming die zich inzet voor veiligheid op de werkvloer, onderweg en thuis. Wij onderscheiden ons door snelle service, volledige ontzorging en persoonlijke aandacht. Samen met onze klanten maken we het verschil in situaties waarbij elke seconde telt.

Ideaalinstructies.nl

Met de webshop Ideaalinstructies.nl bieden we een breed assortiment aan op het gebied van veiligheid voor de zakelijke en particuliere gebruiker. Van verbandtrommels en AED's tot werklampen en brandblussers. Maar ook helmen en werkhandschoenen voor momenten waar de beste kwaliteit nodig is.

Periodiek onderhoud

Onderhoud

Het aanschaffen en ophangen van BHV- en veiligheidsproducten is een goede stap op weg naar het creëren van een veilige werkplek. Maar wij zijn ervan overtuigd dat er voor het redden van levens in noodsituaties méér nodig is. Zo dienen de producten jaarlijks gecontroleerd en onderhouden te worden, zodat ze altijd klaar zijn voor gebruik. 

Ideaal Instructies biedt een compleet aanbod voor advies, aanschaf, onderhoud en training. Onze ervaren onderhoudsmonteurs met erkende diploma's komen jaarlijks bij onze klanten voor het onderhoud aan hun verbandtrommels, AED's, brandblussers, brandslanghaspels en noodverlichting. Zo maken we het verschil in een situatie waarbij elke seconde telt.

Onze missie

Onze missie is het veilig maken van zoveel mogelijk leef- en werkomgevingen in Nederland. Dit doen wij door samen met onze klanten te kijken naar betaalbare oplossingen voor iedere situatie.